15 юни’23 Премиера на книгата на Даниела Кунчева “Емоционална свобода с цветята на доктор Бах” от 18.00


В „Емоционална свобода с цветята на доктор Бах“ Даниела Кунчева пише за чувствата и емоциите, които са неразделна част от нас и за разрушителното влияние на негативните емоции. Също така дава решение за трансформирането им. Базирана е на личния ѝ опит. Оформена е така, че да я използвате в ежедневието си. Авторката написва тази книга, водена от желанието да сподели знанието, което е получила по време на обучението ѝ в Центъра на д-р Бах, който се намира в Сотуел, Великобритания.
Казвам се Даниела Кунчева и съм сертифициран специалист по Бахова терапия (BFRP) в Центъра на д-р Бах, Сотуел, Великобритания.
Написах тази книга, защото имах желание и необходимост да споделя с вас знанието за терапията с цветя на д-р Бах.
Ключ към щастието и успеха е балансът между положителните и отрицателните емоции. Негативните емоции са ограничаващи, пречат да живеем пълноценно и действат разрушително. Хората винаги намират за какво да са нещастни, вместо да са щастливи с това, което имат. Терапията с цветята на д-р Бах ще ви помогне да балансирате емоциите си.
Това е книга, в която:
• ще разпознаете собствените си вредни модели на поведение;
• ще откриете цветята, от които се нуждаете, за да трансформирате тези модели и да достигнете нивото на осъзнатост, в което ще се чувствате спокойни и уверени.
Цветята на д-р Бах не са медикаменти. Терапията с тях е една съвременна и модерна терапия, която ще ви помогне да изпитате радостта от свободата да бъдете себе си.

Споделете това: