4 Декември‘19 Премиера на новата стихосбирка на Иван Крумов „Мълчание облечено в думи“

С голям интерес премина премиерата на “Мълчание облечено в думи”

“Лириката е любовна/житейска ….. Във време, в което комуникацията между двама човека се осъществява по електронен път, а хората се превръщаме във все по-големи егоисти, имаме нужда, в един дъждовен ден нечии ръце да ни прегърнат и някой тихо да ни обича, просто без думи, и в тази тишина да откриваме всичко онова което ни прави щастливи!”

Иван Крумов е Магистър по образование, културата и изкуството винаги са присъствали в живота му, възпитавани от семейството му. Пише от съвсем малък, като има няколко различни награди от национални конкурси за есета, къс разказ и поезия.  Участвал е в няколко телевизионни формата,  най-яркото от които е участие в Шоуто на Слави и форматът му ” Танцувай с Мен 2 “. В момента работи за един от най-големите конгломерати в туристическия бранш  Melia Hotels Internationa.

Иван Крумов е: цветен, щур и безкрайно емоционален. Той е като един огромен облак емоция, който преминавайки между хората ги заразява със своите трепети и вълнения.
Иван Крумов е и много смях. Искрен и сърдечен.
Иван Крумов е и любов –  Златка Кунева

През моите очи ти си вдъхновение! Ти си цветовете , които правят живота интересен и специален. Ти имаш огромно сърце и носиш толкова много любов в себе си, че който и да се докосне до твоят личност , той се чувства разбран и на мястото си. Ти си подкрепа и утеха, ти си лудост и приключения, ти си поезия и сълзи. Ти си семейство! Благодарна съм , че те имам в живота си! Обичам те!  – Алис Маринова

Мълчание облечено в думи
Ще помълча с няколко думи,
сбрани набързо, без рими и страст.
В тишина ще потъне света ни
в онази – мълчаливата сласт.

Всемирът над нас ще шепти –
„Помълчи, помълчи“.
Само в няколко думи –
живеем вечно – Нали ?

Споделете това: