31 Октомври’18 Вълшебните звуци на тибетски пеещи купи и как се работи с тях

Научихме повече за тибетските пеещи купи и почувствахме въздействието на вълшебните им звуци на семинара, организиран от Виктория Цуркан – собственик и управител на Аура център “Самхита“ енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера  в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле  и звукова терапия с тибетски пеещи купи !

С Аура Камера, която изчислява данните благодарение на биосензори, бе проследена върху  доброволец, как се променя аурата преди и след звукорезонансна терапия с тибетски пеещи купи.

Звукът на тибетските купи е “зареден” със специална енергия. Купите имат двоен ефект, със звук и вибрации и пряко влияят на настроението, мозъчните вълни, нервната система и хармонизират всяка клетка на тялото. Купите вибрират с честотата на отделните органи на нашето тяло. При поставянето на купите на определените зони по тялото и около него, произтичащите резонансни вълни стимулират тялото да създаде своя собствена хармонична честота и помагат за създаването на лечебни вълни, които пречистват тялото от негативната и застояла енергия. Затова песента им не е равна. На без проблемните зони, купата „звъни”, а над проблемните „ заглъхва”. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Върти се над проблемната зона докато звукът се изчисти и стане с честота на останалите части на тялото.

Виктория Цуркан – собственик и управител на Аура център“Самхита“ енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера  в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле  и звукова терапия с тибетски пеещи купи. www.auracentersamhita.com

„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud  in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

 „Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Споделете това: