3 Май‘ 18 Беседа трета от цикъл „ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КРАСОТА“ – “КАК ЗЪБИТЕ РАЗКАЗВАТ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ“

Беседа трета от цикъл „ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КРАСОТА“ “КАК ЗЪБИТЕ РАЗКАЗВАТ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ“ към Безплатна холистична академия в България

В беседа трета от цикъла д-р Веска Василева представи темата „Как зъбите разказват за нашето здраве“. В темата бе застъпено издигане на здравната култура на публиката като цяло. В детайли бяха представени най-честите стоматологични проблеми, начините за тяхното решаване и превенция.

Д-р Веска Василева е родена през 1971 г. в Пловдив. Завършва немска езикова гимназия ЕСПУ “Г.Кирков” в родния си град през 1990 г. Владее руски, немски и английски езици.

Стоматология изучава в Медицински Университет-Пловдив и завършва образованието си с отличие през 1996 г. Трудовият й път стартира непосредствено след дипломирането й. Работи в частен кабинет и в държавен кабинет. Първата си лична практика открива през 1999г. Занимава се дълги години с водене “pro bono” курсове за бременни и млади родители с цел издигане здравната култура на българина въобще. Пише статии за много медицински издания и участва в радио предавания на интересни и болезнени теми в сферата на зъболечението. Продължава образованието си както в Германия, Швейцария, Израел, така и в България на следдипломни специализации.

Основните й интереси се позиционират в областта на естетичните възстановявания и ендодонтията. Разширява практиката си и през 2010 г. открива нова клиника “Зъболечение Д-р Василева”. Междувременно изучава Психология в Пловдивски Университет и Медицински мениджмънт в МУ-Пловдив, който завършва през 2012 г.

Дентална клиника „Д-р Василева” стартира своята практика през 1998 година в Пловдив, България. Вече над 20 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентална клиника „Д-р Василева” не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологичността и функционалността.

Като мениджър д-р Василева се гордее с прекрасния екип, създаден през годините: високо мотивирани специалисти, усърдни в поставянето на все по-високи цели в професията. Като стоматолог, тя е удовлетворена от многото доволни пациенти и стотиците решени случаи. Като човек е благодарна за хилядите мигове на вдъхновение и щастие от реализирани мечти и сбъднати мениджърски и професионални решения.

Споделете това:

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван