24 Септември‘ 18 Премиера на книгата „Лекарство срещу рак“ /ЛСР/

Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.

Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на ЛСР.

 • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
 • Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, потърсете автора.

В тази листовка:

 1. Какво представлява ЛСР и за какво се използва
 2. Преди да използвате ЛСР
 3. Как да използвате ЛСР
 4. Възможни нежелани реакции
 5. Как да съхранявате ЛСР
 6. Допълнителна информация
 1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛСР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

ЛСР е сборник с писма, създаден по истински случай.

ЛСР се използва като:

 • спомагателно средство в борбата с онкологичните заболявания, като набавя на душата и тялото на болния и неговите близки необходимите сили за битката с болестта.
 1. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛСР

Не използвайте ЛСР в следните случаи:

 • Ако не сте способни да обичате
 • Ако страдате от остра липса на човещина
 • Ако имате претенция, че знаете всичко
 • Ако имате нарушена функция на сърцето /метафорично/

Обърнете специално внимание при употребата на ЛСР

 • Ако останете безчувствен, непременно оставете ЛСР, то не е за Вас!

Прием на други лекарства

Само по лекарско предписание. ЛСР е съвместимо с всяко друго лекарство.

Важна информация относно някои от съставките на ЛСР

Силата е в тяхната искреност

 1. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛСР

Винаги използвайте ЛСР,  точно както е описано в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте сърцето си.

Лекарството се приема през ума и стига до сърцето.

Обичайната доза е:

В неограничени количества. Според нуждите и възможностите на болния може да се взема на малки глътки, може и във високи дози. Лекарството е подходящо, както за деца, така и за възрастни, еднакво добро е за мъже и жени.

Продължителност на лечението:

До живот!

След оздравяване, да се използва профилактично.

Ако сте приели повече от необходимата доза /ЛСР/

Чувствайте се късметлии!

Ако сте пропуснали да приемете ЛСР

Набавете си двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.

 1. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

Няма, не е имало и няма да има

 1. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ЛСР

Да се съхранява в оригиналната опаковка, не се пази от светлина, при температура под или над 25°С. Съхранявайте на място, достъпно за всички. Продуктът няма срок на годност, може да се използва неограничено дълго време.

 1. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Какво съдържа ЛСР

 Вяра – 100 %,

Надежда, която никога не умира

Любов, която прощава всичко

Прошка, която освобождава

Отдаденост, до степен да забравиш себе си в името на другия

Ум и сърце – строго индивидуално

N.B. Ако разполагате със съставките, не се колебайте – направете свое лекарство и щедро раздайте на тези, които имат нужда от него!

Опитът с това лекарство доказа, че ЛСР удължава живота на болния, като му осигурява обич, подкрепа, сила, топлина и надежда.

Притежател на разрешението за употреба и производител: Елена Христова

Опаковка – Петя Савчева

Вдъхновител – Яна Максимова

Коя е Яна Максимова

Яна Максимова е родена в Габрово през 1967, на 25-ти ноември, завършва ТУ –Габрово и през целия си живот работи в и за родния си град – Габрово. Последните 10-12 години  от живота си трупа управленски опит като зам. директор на университетско издателство, управител на печатница ЕКС-ПРЕС и изпълнителен директор на иновативната компания Максимов Консулт АД.

Името й става известно в града след изпълнението на редица проекти по различни програми на Европейския съюз с възложители: Министерски съвет на Република България, Областна администрация Габрово, Община Габрово, Община Дряново, Високотехнологичен бизнес инкубатор, Технически университет – Габрово, Габровска търговско-промишлена палата, Дом на хумора и сатирата и др. В резултат на тези проекти като лично дело и принос на Яна остават десетки печатни издания, някои от тях с особено висока стойност /“Дързостта да бъдеш първи“/, събития – някои от тях единствени по рода си /Международна борса за културни продукти – „Arttide“/, форуми, чийто домакин е Габрово, иновации в различни сфери, нови научни постижения и други, за които тепърва ще се говори, въпреки ранната кончина на Яна през октомври, 2016 година.

През 2014 година Яна оглавява екипа, който работи по кандидатурата на Габрово за Европейска столица на културата. В рамките на по-малко от година по нейна инициатива в града се организират поредица от събития, които донасят на Габрово национален престиж и международна известност. В последствие Габрово стана Пилотен град за култура, а малко по-късно и творчески град на ЮНЕСКО. Яна е част от процесите, довели до това. Силата на вярата й в родно Габрово беше несравнима с нищо друго!

„Всеки, който е имал шанса да работи с Яна знае прекрасно, че тя винаги е слагала на първо място интересите на родния си град, пред своите, тези на фирмата или семейството си. Тя имаше уникалната дарба да увлича хората след себе си и да защитава каузи. Яна ни удивяваше с бърза мисъл и светкавични решения, винаги, когато нещо изглеждаше трудно и дори невъзможно да се случи. Тя създаваше, беше творец и имаше силата да преодолява. Следа от нейния талант и енергия има във всичко, което тя направи като човек на духа.“ – с тези думи Община Габрово изпрати Яна в последния й път, но те не бяха просто текст за помен, а истински осъзнато усещане към човека, твореца, приятеля Яна Максимова.

През 2017 Яна Максимова бе удостоена с почетен знак на града, посмъртно.

За мен Яна беше всичко това и още много повече. Свързват ни осем години приятелство –  толкова ни отпусна животът. Сега, докато пиша тези редове, си мисля, че усещането ми е било такова, сякаш съм я познавала през целия си живот. Онези осем години бяха истински споделени, тя беше моята по-добра половина! Най-вдъхновяващото присъствие, най-споделените идеи, мечти, възторзи, осъществени проекти, създадени книги, луди пътувания, човешки страсти и мисли. Не женско приятелство – кафе, МОЛ, дрехи, деца, съпрузи… Нищо подобно! Аз започвах изречението, тя го завършваше. Като характер и нрав, като поведение и начин на живот бяхме безкрайно различни, но всеки път, когато бяхме заедно, работехме, правехме планове, създавахме продукти – бяхме едно! И нито веднъж не си зададохме въпроса ЗАЩО? Нито как, нито колко.

Предистория на създаването на ЛСР

През месец октомври 2015 година дойде диагнозата: Рак. Не беше неочаквано, не беше ненавременно, не беше за първи път! Знаех, че тя вече се е справяла веднъж /Яна успява да пребори рака през 2007 година, въпреки, че са й давали няколко месеца живот/. Вярвах, че ще се справи и този път. Оказа се, че греша. През 2016, на 27 октомври, Яна почина. От тогава до сега си повтарям само едно: Това, че не си жива, съвсем не означава, че си умряла.

Веднъж, във връзка с моя служебна кореспонденция, Яна ми беше казала: „Елена, събирай писмата, които пишеш! Един ден ще са част от… /пропускам епитета/ книга. Пророчески думи, но не за служебната ми кореспонденция /пък, знам ли…?!/

Всички писма, които си написахме с Яна за тази една година, в която, минавайки през ада, отглеждахме рая в нашите отношения, събрах в едно и без претенция го нарекох Лекарство срещу рак /ЛСР/. В книгата съм запазила автентичния правопис, копирах от пощата ни всичко едно към едно –  с недомислията от бързане, с недоизказаните мисли, с печатните грешки, с липсващата пунктуация от задъханото ни препускане по клавишите…

ЛСР е за всеки, който има нужда от вяра, надежда и любов. ЛСР е любов без остатък! ЛСР е начин на живот. И начин на смърт – също! Вземете си толкова, колкото Ви е нужно!

Споделете това: