24 Август’19 Концерт на хор “Right Here” от Германия

Акапелният поп-рок хор “Right Here” от Германия отпразнува 4-тата си годишнина в родния град на своята диригентка – Вера Георгиева.
“Right Here” е млад акапелен поп и рок хор, основан през 2015 година в Бон, Германия. По състав е многолика група с около 50 изпълнители от всякаква възраст. Ентусиазираните членове на формацията решиха 4 – годишнината от създаването на хора да отбележат точно пред пловдивската публика, защото това е родния град на тяхната диригентка.
Концертът се състоя на 24.08.2019, от 20:00ч. в Културен Център „Тракарт“, Археологически подлез, с вход свободен (с молба за доброволно дарение).
Репертоарът на “Right Here” е разнообразен и „груув”-ен. С особено удоволствие пеят песни, аранжирани специално за тях. Наред с това на техния концерт се изпълниха „Love Long Distance“ от Gossip, „Brave“ от Sara Bareilles, „Friday I’m in Love“ от The Cure и други.
Тяхната ръководителка, диригентът Вера Георгиева, съчетавайки забавното със сериозното постоянство в работата, стимулира обичта на формацията към хоровото пеене. Отплата за колективният им труд е наслаждението на публиката от изпълнението на техните песни.
На въпроса защо името „Точно Тук“ (“Right Here”), членовете на формацията отговарят:
„Знаете ли онези моменти, когато всичко се чувства „правилно“? Kогато имате чувството, че точно сега и точно тук е където искате да бъдете, където принадлежите. За нас музиката има силата да ни даде това чувство. Всичко е точно, както трябва да бъде. Именно „Right Here“!
“Right Here”

Вход свободен
За повече информация:
https://www.right-here-chor.de

Споделете това: