20 Юли’23 “КОЛЕКЦИОНЕРКАТА НА БОНБОНИ“ от 19.00

“КОЛЕКЦИОНЕРКАТА НА БОНБОНИ“
Театрален авторски спектакъл – Мария Миради
Участват: Добрияна Янкова, Мария Миради, Денис Бояджиев
Мултимедия и звук – Стойо Петков
Спектакълът е създаден през 2023г. Това е вторият авторски спектакъл на актрисата и продуцент Мария Миради, като тук постановъчнага част е изцяло нейна. В ролите са Добрияна Янкова, Денис Бояджиев и Мария Миради. Спектакълът е дебют за младата Добрияна, а Денис е в различно от обичайното амплоа на Оперен певец.
В Културен център “Тракарт” ще е втората дата след премиерата. Светлината и звукът са дело на Станимир Величков ( Косата ), в частта с мултимедията се включва фотографа Стойо Петков.
Постановката е втората от три обединени под обща идея за Социален театър с художествена измислица с креативен и модерен почерк. Със сигурност създаден за алтернативни пространства и клубни сцени. Актьорите комуникират със зрителя и премахват бариерата с т н. Четвърта стена!
Текстът е метафоричен, двузначен и търсещ път към всеки. Може да го определим като Трагикомедия или по-модерно казано Черен Хумор!
Заслужава си да се види заради своята неподправеност и различност!
“Аз никога не съм искала ” просто една любов” , търсила съм онази, която може да даде всичко и нищо. Такава любов, която кара съня ти да е буден, дните ти трескави, дъхът ти затворен в клетка, а мислите все по-дръзки. Любов, която иска още и още, и още… И днес се събудих и си помислих ” ти си тази любов “, от първият допир на пръстите ти, от първият поглед, от дъхът ти близо до кожата ми… И не, аз не съм опитвала вкуса на тази любов! Не! Все още е толкова далеч! Такава любов взима всичко, слага го на тезгяха и дори не мери с кантара. Минава като буря през сърцето ти, а то търпи. Ти сигурно си тази любов, щом искам още от теб, а ти се отдалечаваш все повече… аз никога не съм искала такава “скучна ” любов, подредена в делата и в мислите си… Аз копнея за любов, написана върху оризова хартия, прокъсана от тежестта на старо мастило! Такава някаква “простичка” Любов искам! Чакана, мечтана, в сън сънувана… нереално красива и болезнена! Като теб самия! “
Често чета в очите на хората отчайващото желание да бъдат това, което искат, но не са!
Чета страх! Тогава си задавам въпроса: Кои са? Кой си? Коя си? А отговорът е… Лъжа!
Всички измислят свой собствен балон, в който живеят! Свой собствен свят! А е толкова просто… Бъди себе си и обичай! Просто обичай без граници! И никога не взимай решение за живота си, когато те е страх!
НАЧАЛО: 19.00, Културен център “Тракарт”
БИЛЕТИ: 15.00 лв. и 20.00 лв. продажба преди спектакъла

Споделете това: