19 и 20 Май’18 – Фестивал ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ

Фестивал ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ е проект от международната инициатива в грижа за здравето, сигурността, личностното развитие и реализацията на децата ни – За Ангелите ни.
През октомври 2016 г. и май 2017 г. година с помощта на доброволци и благодетели: граждани, фирми и с подкрепата на Община Пловдив успешно проведохме първия по рода си фестивал посветен на здравето на очите ни. https://www.youtube.com/watch?v=Qk0qMhCCHHE&feature=em-upload_owner

Насърчени от големия интерес към темата за здравето на очите, положителния отклик и въздействие върху деца и възрастни ние продължаваме работата си. През май 2018 ще проведем третото издание на фестивал Здравето на очите в град Пловдив.

Цели на проекта
• Да запознаем обществеността с естествени природосъобразни мерки за превенция на добро зрение като част от цялостна инициатива в грижа за здравето, сигурността и реализацията на децата.
• Да насърчим, подобрим и запазим здравето на очите си и на очите на нашите деца.
• Да създадем благоприятна, достъпна и творческа среда за развитието на децата.

Фестивалът се провежда за трети път в град Пловдив и служи, като образец за поетапната му реализация в общо шест града в страната: Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Бургас.

Откриване на Фестивала на 19.05.2018 г. от 11 ч.в Културен Център Тракарт.
Лекциите ще се проведат на  19 и 20 май в Културен център Тракарт / Cultural center Trakart.
Образователните игри за децата по пътечка Вълшебният свят на очите ще се проведат на 19 и 20 май 2018 г. на площад Стефан Стамболов /Копчетата/.

Вход свободен за всички!

СКОРО ОЧАКВАЙТЕ
повече информация за тазгодишната програма и теми на лекциите!

Споделете това:

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван