14 Януари’18 Семинар „Пловдив от древността към вечността“

На 14 януари в Изследователски център „Такарт“ се проведе семинар на тема „Пловдив от древността към вечността -духовен и културен център“  „Трансформацията“ с лектор д-р Румен Стоилов.

Уникалността на Пловдив и България в променящия се свят ги прави още по- важни и значими. Работещият вече трети световен център-Балканите, заедно с Тибет и Перу оформя триадата на новата епоха. Сърцето и мозъка на този балкански център е сегашната територия на България с център-енергиен, духовен, материален-Пловдив.

Той е уникален с геоложката си структура като живо същество с река като гръбначен стълб и седем хълма като енергийни центрове-чакри. Такива са Рим, Париж, Атина, Лисабон, Константинопол. Всички те са центрове на властта, културата и духовността. От 2013 г. Пловдив е активен за ролята си заедно с Флоренция и Санкт Петербург. Това е новата триада на новия ренесанс. Нужно е българите и родените в Пловдив да осъзнаем величието му и своята роля в променянето на света, започнало като промяна на себе си и връщане към ролята на българите в световната им роля за изграждане на епохата на Водолея.

 

 

Споделете това:

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван