14 Юли’ 17 Премиера на “Отхвърлeни” на Стелла Илиева

В горещия петък на 14 юли 2017 г. гост на Културен център „Тракарт“ в Пловдив беше очарователната Стелла, която представи новата си книга „Отхвърлени“. Гостоприемството на домакините се изрази в пълната зала на галерията. Най-нетърпеливите поискаха автограф преди началото на събитието. Харизматичното присъствие на авторката завладя присъстващите, които останаха очаровани от духа, енергията и магнетичното излъчване на младата дама. Тя от своя страна изненада гостите с томбола с награди, като поднесе мъжка шапка, мъжка чанта и комплект от книга с две мини бутилки вносен алкохол. Срещата приключи с автографи, снимки и подаръци за авторката, която се сбогува с думите: „Тръгвам си, за да се върна отново“.

Следващата спирка от националното турне за представяне на „Отхвърлени“ е Стара Загора. Градът на липите ще посрещне Стелла на 21 юли 2017г. от 18,30 часа на „Нашето място“, бул. Ген.Столетов 107.

Информация за предстоящите срещи с читатели може да откриете на нейната авторска страница   https://www.facebook.com/Thepresentwriter/

В галерията са поместени избрани снимки от събитието в Пловдив.

Фотограф: Петър Йорданов

 

 

Споделете това:

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван