13 Май’19 ПОСТУРОЛОГИЯ -нов вид медицина с лектор д-р Василева

На 13 май Д-р Веска Василева изнесе   лекция на тема “Постурология” (науката за стойката на тялото).
Какво е A.I.R.O.P. на „Интегрирания постурален анализ”?
Оценяването на общото състояние и клинична перспектива.

Д-р Веска Василева е родена през 1971 г. в Пловдив. Завършва немска езикова гимназия ЕСПУ “Г.Кирков” в родния си град 1990 г. Владее руски, немски и английски език.
Стоматология изучава в Медицински Университет-Пловдив и завършва образованието си с отличие през 1996 г. Трудовият й път стартира непосредствено след дипломирането й. Работи в частен кабинет и в държавен кабинет. Първата си лична практика открива през 1999г. Занимава се дълги години с водене “pro bono” курсове за бременни и млади родители с цел издигане здравната култура на българина въобще. Пише статии за много медицински издания и участва в радио предавания на интересни и болезнени теми в сферата на зъболечението. Продължава образованието си както в Германия, Швейцария, Израел, така и в България на следдипломни специализации.
Основните й интереси се позиционират в областта на естетичните възстановявания и ендодонтията. Разширява практиката си и през 2010 г. открива нова клиника “Зъболечение Д-р Василева”. Междувременно изучава Психология в Пловдивски Университет и Медицински мениджмънт в МУ-Пловдив, който завършва през 2012 г.
Дентална клиника „Д-р Василева” стартира своята практика през 1998 година в Пловдив, България. Вече над 20 години пациентите намират тук професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и висококвалифициран екип от дентални лекари и асистенти. В Дентална клиника „Д-р Василева” не се прави компромис по отношение на здравето, естетиката, биологичността и функционалността.
Като мениджър д-р Василева се гордее с прекрасния екип, създаден през годините: високо мотивирани специалисти, усърдни в поставянето на все по-високи цели в професията. Като стоматолог, тя е удовлетворена от многото доволни пациенти и стотиците решени случаи. Като човек е благодарна за хилядите мигове на вдъхновение и щастие от реализирани мечти и сбъднати мениджърски и професионални решения.

Споделете това: